VAN / ÇATAK - Görentaş Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ekm

Etüt Van Projesi kapsamında aylık olarak demene sınavlarımız başlamıştır.  Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

• "İyi bir başlangıç, yarı yarıya başarı demektir."

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 108. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanları bu önemli günde saygı ve minnetle  anıyoruz.

Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber, sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber. Aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda  bugün Sinema günü... Öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle güzel bir zaman geçirdik.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 83.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında okulumuz yemekhanesinde düzenlenen kutlama programı ile Cumhuriyet Bayramını coşkulu bir şekilde kutladık.

Ekm

Öğrencilerimiz için daha güvenli bir ulaşım sağlamak adına okulumuzda taşımalı araç denetimi yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz 9. Sınıf öğrencilerine Rehberlik servisimiz tarafından alan ve meslek tanıtımı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı sene başı Mesleki Çalışma Programı Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği takvime ve proğrama göre yapıldı